SOLIN, HEKTOROVIĆEVA UL. - DVOETAŽAN TROSOBAN STAN - 80,6 m2

Solin, Japirko – Projekt New Hektorovićeva

Prodaje se dvoetažan stan prodajne površine 80,6 m² na etaži 2.kata + kat

Orijentacija: Jug-zapad

Sastoji od od kuhinje, blagavaonice i dnevnog boravka, tri spavaće sobe, praznog prostora u kosini, dva hodnika i dvije kupaonice - ukupne površine 60,22 m², s pripatkom – balkon površine 24,75 m²

CIJENA: 193.800 EUR

*U cijenu je uključeno jedno parkirno mjesto u garaži!

KUPAC NE PLAĆA AGENCIJSKU PROVIZIJU!

Vlasništvo pravne osobe (PDV uključen u cijenu, bez dodatnih troškova poreza za kupca)

___________________________________

O PROJEKTU:

Projekt "New Hektorovićeva" predstavlja višestambenu zgradu s predviđenih 16 stanova različitih po kvadraturi, rasporedom jednosobni, dvosobni i trosobni stanovi - raspoređeni na etažama prizemlja i 1.kata te dvoetažni trosobni stanovi smješteni na etaži 2.kata. Sve stambene etaže, kao i tri podrumske etaže u kojima je predviđeno pripadajuće garažno-parkirno mjesto (korisne površine 13 m² do 14,53 m²) za svaku stambenu jedinicu, pored stepeništa, povezane su i liftom.

Radi se o vrhunskoj novogradnji koju odlikuje moderan i atraktivan dizajn, ali i visoka funkcionalnost. Visokokvalitetni materijali, luksuzna oprema te vrhunska kvaliteta izvedbe po projektu za dobivanje cerfikata A kategorije, čine ovaj projekt jedinstvenim na tržištu.

Interijer stambenog objekta prostorno je optimiziran za moderan način života. Dnevni boravci i kuhinje su prostrani, a veći stanovi imaju dvije odvojene kupaonice.

Sam objekt se nalazi u neposrednoj blizini centra grada na svega nekoliko minuta udaljenosti od niza razvijenih infrastrukturnih sadržaja poput dječeg vrtića i škole, shopping centra Salona Mall, supermarketa, teretane, wellnessa, ljekarne, caffea i restorana,… uz odličnu prometnu komunikaciju, kako s ostalim dijelovima Solina, tako i sa Splitom.

Odabrati dom na ovoj lokaciji uistinu znači odabrati drugačiji život, ali i predstavlja odličnu poslovnu investiciju, bilo za turistički apartman ili ordinaciju.

Očekivani završetak radova: 2021/2022

*Cjelokupna ponuda stanova dostupna na: www.areola-nekretnine.com

___________________________________

Za sve dodatne informacije i cijene, stojimo Vam na raspolaganju putem e-maila ili pozivom na broj telefona. Također smo dostupni i na aplikacijama WhatsApp i Viber.

Tel: 098 452 875
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Više informacija

  • Nekretnina za: Prodaja
  • Tip nekretnine: Stan
  • Površina: 80,6 m2
  • Kat: 2 + kat
  • Cijena (€): 193.800
  • Mjesto: Solin
  • Solin Dio: Japirko
  • Lokacija: Hektorovićeva ulica

Kontakt informacije

Areola d.o.o.
OIB: 360266602124

Zoranićeva 61
21210 Solin, HRVATSKA

Email: info.areola@gmail.com
Telefon: +021 244732 , +385981767615 , +38598452875

facebook icon  instagram icon  youtube icon