Projekt Aromax

Solin | ul. Alojzija Stepinca

Predstavljmo novi projekt u izgradnji na solinskom predjelu Japirko u ulici Alojzija Stepinca!

Projekt radnog naziva “AROMAX” obuhvaća više stambenih objekata sa stanovima različitih kvadratura – rasporedom: dvosobni i trosobni stanovi – raspoređeni na etažama: suteren, prizemlje, 1.,2. kat i potkrovlje. 
Svi stanovi imaju balkon ili terasu, a stanovi u suterenu/prizemlju i vrt. Za svaku stambenu jedinicu predviđeno je garažno parkirno mjesto u podrumskoj etaži, vanjsko parkirno mjesto i ostava.


Također, u sklopu objekta nalaziti će se dječije igralište te dostupan roštilj za zajedničko korištenje.

Interijer stambenog objekta prostorno je optimiziran za moderan način života. Mogućnost prilagodbe prostora prema vlastitim željama i uz pomoć naših dizajnera.

Zgrade se grade po projektu za dobivanje cerfikata A kategorije.
Početak gradnje: proljeće, 2024. godine

Sam objekt se nalazi u neposrednoj blizini centra grada na svega nekoliko minuta udaljenosti od niza razvijenih infrastrukturnih sadržaja poput dječeg vrtića i škole, shopping centra Salona Mall, supermarketa, teretane, ljekarne, caffea i restorana,… uz odličnu prometnu komunikaciju, kako s ostalim dijelovima Solina, tako i sa Splitom.

Projekt “AROMAX” najnoviji je u nizu već ostvarenih projekata stambene izgradnje na istoj lokaciji. Svi građevinski projekti koje smo realizirali građeni su korištenjem trajnih i pouzdanih materijala koji jamče dugoročno zadovoljstvo i sigurnost stanovanja. Realizirani projekti završeni po sistemu ključ u ruke, te predani kupcima na korištenje i u vlasništvo.


CIJENA: 3000 EUR/m2

KUPAC NE PLAĆA AGENCIJSKU PROVIZIJU!
Vlasništvo pravne osobe

(PDV uključen u cijenu, bez dodatnih troškova poreza za kupca)


Katalog stanova