Projekt Matoševa

Solin | ul. Antuna Gustava Matoša

U izgradnji je novi stambeni projekt na lokaciji Matoševa ulica, Solin. U ponudi 38 stanova prodajne površine od 45 do 76 m² + poslovni prostor (35 do 42 m2).

Planiran završetak radova: ljeto, 2025. godine

 

Projektom Matoševa predviđena je izgradnja dva stambena objekta u istoimenoj ulici – solinskoj gradskoj prometnici koja se proteže od hipermarketa Tommy u smjeru Mravinaca. Dobra prometna povezanost, blizina osnovne škole, prodavaonica, fitness centra Guliver, trgovačkog centra Salona Mall te blizina centra Solina i jedne od glavnih prometnica Solin-Split čini ovu lokaciju izninmo atraktivnom.

 

Projektirani na način da pripadaju energetskom razredu A kategorije, stambeni objekti će sadržavati ukupno 6 etaža: dvije etaže podzemnih garaža, prizemlje, 1. i 2. kat te potkrovlje. Zgrada Z1 i zgrada Z2 sastoje se od jednosobnih, dvosobnih i trosobnih stanova, jedne garosonijere i poslovnog prostora u prizemlju zgrade Z1. Svi stanovi imaju balkon ili lođu, a stanovi u prizemlju i vrt.

 

Parking mjesta u garaži predviđena su za svaku stambenu jedinicu. Nalazit će se na zajedničkim podzemnim ezažama ispod objekata, a direktno sa stambenim etažama će ih povezivati stubište.


Interijer stambenog prostora je optimiziran za moderan način života. Mogućnost prilagodbe prostora prema vlastitim željama i uz pomoć naših dizajnera.


CIJENA: 3000 EUR/m2

KUPAC NE PLAĆA AGENCIJSKU PROVIZIJU!

 

Vlasništvo pravne osobe (PDV uključen u cijenu, bez dodatnih troškova poreza za kupca)

 *Uz kupnju stana obavezna je kupnja parkirnog mjesta u garaži.

**Mogućnost kupnje ostave u podrumskoj etaži objekta.Katalog stanova

Poslovni prostori

018

Za prodaju

Antuna Gustava Matoša
168 000.00€
03

Za prodaju

Antuna Gustava Matoša
158 000.00€
018

Za prodaju

Antuna Gustava Matoša
154 000.00€