380 000.00€
Brač, Selca - Dvije kuće u bloku

 ID Nekretnine:

 3597
Glavne značajke
Veličina nekretnine:
250 m2
Provizija:
3%
Ukupno katova:
3
Kat:
prizemlje
Kupaonice:
1
Spavaće sobe:
6
Broj etaža :
Značajke
Opis

Prodaju se dvije kuće u bloku, ukupne stambene površine cca 250 m2 sa pripadajućim dvorom. Kuće mogu funkcionirati zajedno ili odvojeno, svaka je na svojoj čestici. Nekretnina je idealna investicija za življenje i iznajmljivanje. Nalazi se u centru mjesta i u blizini svih potrebnih sadržaja, udaljenost od mora cca 1 kilometar.

Jedna kuća je kompletno dovršena, opremljena te se kao takva prodaje. Kuća ima 56 m2 tlocrtno (vanjske mjere) na 3. etaže (suteren, prizemlje i kat) i ima 35 m2 pripadajućeg dvorišta. Sastoji se od dvije stambene jedninice, svaka sa zasebnim ulazom. U suterenu se nalazi stan koji se sastoji od kuhinje sa blagavaonicom i dnevnim dijelom, kupaonice i spavaće sobe. Na etaži prizemlja i 1. kata se nalazi dvoetažan stan koji se sastoji od kuhinje sa blagavaonicom i dnevnim dijelom, terase, dvije spavaće sobe, kupaonice i wc-a.

Druga kuća je roh-bau, struja i voda su dovedene do kuće ali nije provedeno, stavljeni su zatvori, pregradni zidovi unutar objekta nisu stavljeni pa se može prilagoditi vlastitim željama. Kuća ima 49 m2 tlocrtno (vanjske mjere) na 3 etaže (suteren, prizemlje i kat) i ima 12 m2 pripadajućeg dvorišta te se sastoji od dvije stambene jedinice svaka sa posebnim ulazom. Suteren je zamljišljen kao studio, a prizemlje i kat kao dvoetažan stan sa kuhinjom, blagavaonicom, dnevnim dijelom i balkonom na 1. etaži te spavaćom sobom, kupaonicom i terasom na 2. etaži.

Dokumentacija uredna.

Ukupna cijena: 380.000 EUR

Agencijska provizija 3%