75 000.00€
Grohote (Otok Šolta) - Kamena kuća

 ID Nekretnine:

 5706
Glavne značajke
Veličina nekretnine:
140 m2
Opremljenost:
Potrebna adaptacija
Provizija:
3%
Kat:
Prizemlje, 1, 2
Kupaonice:
1
Spavaće sobe:
3
Broj etaža :
Značajke
terasa
Opis

Prodaje se autohtona dalmatinska dvojna kamena kuća na otoku Šolti, u centru mjesta Grohote – u blizini svih lokalnih sadržaja.

Grohote su najstarije i najveće mjesto, smješteno u samom središtu otoka od glavne otočke luke, Rogača, udaljeno je 1,5 kilometar. Stara seoska jezgra s autentičnim kamenim kućama i malim popločanim uličicama koje određuju cjelokupnu sliku i idilu ovog prekrasnog otočkog mjesta. Otok Šolta smjestio se nadomak Splitu, svega devet nautičkih milja, i sa sedam veza dnevno u sezoni postao je praktički predgrađe Splita.

Kuća tlocrtne površine 68 m2 (ukupne netto stambene površine cca 140 m2) sa svojim tradicionalnim rasporedom koji uključuje konobu (s dva velika bunara koji upotpunjuju ljepotu i autentičnost ovog mjesta), prizemlje, prvi kat i poluetažni drugi kat s terasom.

Kuća posjeduje priključak na električnu energiju, a priključak za vododu je u neposrednoj blizini parcele.
Iako zahtijeva potpunu renovaciju, ova kuća nudi investicijsku priliku za sve ljubitelje prirode i autentičnog mediteranskog života. Dođite i osjetite čaroliju ovog mjesta, gdje se povijest susreće s mogućnostima budućnosti.

Energetski certifikat: razred F. Dokumentacija uredna.

CIJENA: 75.000 EUR

*Kupac plaća agencijsku proviziju u visini od 3% od ugovorene kupoprodajne cijene.

*Dodatne informacije o nekretnini, njezinoj točnoj lokaciji i razgledavanje mogući su nakon potpisivanja Ugovora o posredovanju s Agencijom, koji je u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka i Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina.