3 000.00€
Solin, Japirko - Projekt Matoševa

 ID Nekretnine:

 4512
Glavne značajke
Veličina nekretnine:
45,76 m2
Orijentacija:
sjever-jug-istok-zapad
Dozvole:
Vlasnički list
Energetski certifikat:
A
Opremljenost:
Bez namještaja
Provizija:
Bez agencijske provizije
Kupaonice:
1
Parking:
1
Broj etaža :
1
Značajke
novogradnja
balkon
terasa
lođa
vrt
ostava
Opis

SOLIN – “Projekt Matoševa”

*Projekt je trenutno u fazi pripreme te je u tijeku ishođenje potrebne dokumetacije.

U ljeto 2023. godine započinje izgradnja novog stambenog projekta na lokaciji Matoševa ulica, Solin. U ponudi 38 stanova prodajne povšine od 45 do 76 m² + poslovni prostor (35 do 42 m2). Planiran završetak radova: 2024/2025.

Projektom Matoševa predviđena je izgradnja dva stambena objekta u istoimenoj ulici – solinskoj gradskoj prometnici koja se proteže od hipermarketa Tommy u smjeru Mravinaca. Dobra prometna povezanost, blizina osnovne škole, prodavaonica, fitness centra Guliver, trgovačkog centra Salona Mall te blizina centra Solina i jedne od glavnih prometnica Solin-Split čini ovu lokaciju izninmo atraktivnom.

Projektirani na način da pripadaju energetskom razredu A kategorije, stambeni objekti će sadržavati ukupno 6 etaža: dvije etaže podzemnih garaža, prizemlje, 1. i 2. kat te potkrovlje. Zgrada Z1 i zgrada Z2 sastoje se od jednosobnih, dvosobnih i trosobnih stanova, jedne garosonijere i poslovnog prostora u prizemlju zgrade Z1. Svi stanovi imaju balkon ili lođu, a stanovi u prizemlju i vrt.

Parking mjesta u garaži predviđena su za svaku stambenu jedinicu. Nalazit će se na zajedničkim podzemnim etažama ispod objekata, a direktno sa stambenim etažama će ih povezivati stubište.

Interijer stambenog objekta prostorno je optimiziran za moderan način života. Mogućnost prilagodbe prostora prema vlastitim željama i uz pomoć naših dizajnera.

CIJENA: 3000 EUR/m2

KUPAC NE PLAĆA AGENCIJSKU PROVIZIJU!

Vlasništvo pravne osobe (PDV uključen u cijenu, bez dodatnih troškova poreza za kupca)

*Uz kupnju stana obavezna je kupnja parkirnog mjesta u garaži.

**Mogućnost kupnje ostave u podrumskoj etaži objekta.

Detaljan pregled dostupnih stanova i tlocrte pogledajte klikom na LINK