680 000.00€
Nečujam (Otok Šolta) - Kuća, 150m od mora!

 ID Nekretnine:

 5713
Glavne značajke
Veličina nekretnine:
345 m2
Opremljenost:
Potpuno namješteno
Provizija:
3%
Kat:
Prizemlje, 1,2
Kupaonice:
2
Spavaće sobe:
7
Parking:
7
Broj etaža :
3
Značajke
balkon
terasa
vrt
ostava
klima uređaj
Opis

Prodaje se samostojeća kuća na otoku Šolti, u mjestu Nečujam – udaljena 150 metara od plaže, nudeći neometan pogled na more i otoke.

Nečujam se nalazi na sjevernoj strani otoka, a od Splita ga dijeli nepunih 9 milja prekrasnog plavog Jadrana. Smjestio se u najvećem zaljevu na Šolti i najmlađe je mjesto na otoku koje gravitira centralnoj plaži iznad koje je veliko apartmansko naselje.

Kuća je smještena na prostranoj parceli površine 1100 četvornih metara, ukupne stambene površine 345 kvadrata raspoređenih na etažama prizemlja, 1 i 2. kata + krov.

Na parceli površine 1.100m2, smještena je kuća koja se sastoji od: prizemlja, prvog i drugog kata te krova.

Prizemlje se sastoji od pomoćne prostorije namijenjene za druženje te rezervoar vode i hidrofor, sveukupne površine cca 50 m2.

Na prvom katu nalazi se trosoban stan s terasom – ukupne površine 107 m2, dok se na drugom katu kuće nalazi četverosoban stan s terasom – ukupne površine cca 156 m2.

Ispred kuće se nalazi ograđena i uređena okućnica s zasađenim maslinama, agrumima i mediteranskim biljem. U dvorištu se nalazi još jedan pomoćni objekt površine cca 51 m2, u funkciji zasebnog apartmana.

Sa svojom lokacijom u blizini mora, ova nekretnina nudi savršeno okruženje kako za miran svakodnevni život tako i za uspješan turistički pothvat s mogućnošću izrade bazena.

Bilo da je odlučite učiniti svojim stalnim prebivalištem ili iskoristiti njen turistički potencijal, potpuno opremljeni interijeri osiguravaju da se možete neometano useliti i početi uživati u svemu što ovaj obalni raj nudi.

Kompletna infrastruktura – Energetski certifikat: razred B – Dokumentacija uredna.

CIJENA: 680.000 EUR

*Kupac plaća agencijsku proviziju u visini od 3% od ugovorene kupoprodajne cijene.

*Dodatne informacije o nekretnini, njezinoj točnoj lokaciji i razgledavanje mogući su nakon potpisivanja Ugovora o posredovanju s Agencijom, koji je u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka i Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina.